Hjärtstartare

Med en hjärtstartare, som används direkt efter att ett hjärtstopp har inträffat, har vi goda chanser att få igång personens hjärta igen. Även om ambulansen ofta är snabbt på plats så är det under de första minuterna som vi har störst chans att rädda personen. Därför är det en självklarhet att varje företag eller bostadsrättsförening borde ha en hjärtstartare på väggen.

Philips HS1

HeartStart HS1 kan användas utav vem som helst, var som helst och när som helst. Med minimal utbildning har du möjlighet att rädda livet på en kollega, en vän, en familjemedlem eller kanske någon på en offentlig plats.

HeartStart HS1 är framtagen för att passa på kontoret, i hemmet eller för andra publika inomhusmiljöer. Den är mycket användarvänlig och har tydlig röstvägledning om hur du utför HLR. Den har ett omfattande automatiskt självtest som kontrollerar samtliga funktioner, för att säkerställa att den alltid är redo att tas i bruk. Den ger besked om när det är dags att byta batteri och elektroder. Det är olika elektroder för barn- och vuxna. 8 års garanti.

HeartStart HS1 ska inte förvaras i temperaturer under 10 grader.

TILLBEHÖR/FÖRBRUKNINGSARTIKLAR

Väska stor 1.785:- /st exkl moms  ​​​​​​

Västka liten 1.420:- /st exkl moms

Hårdväska Pelikan 3.197:- /st exkl moms  

Skåp i plåt, larmat 2.860:- /st exkl moms 

Larmat skåp med blinkande ljus, röd 4.450:- /st exkl moms

Väggfäste plast 867:- /st exkl moms

Väggfäste metall 995:- /st exkl moms 

Safetykit 41 :- /st  exkl moms 

Batteri 1.670 :- /st exkl moms  

Elektrod vuxen 702 :- /st exkl moms 

Elektrod barn 1.218:- /st exkl moms 

Fast response kit 730:- /st exkl moms  

Skylt Hjärtstartare Dubbelsidig 327:- /st   exkl moms 

Beställ här​​​​​​​